Rätt leende betyder mer än Du tror!
För Dig själv och för andra!
Tandläkare - Daniel Rigsjö

Tandläkaren - Din trygghet

Daniel Rigsjö kan bli din tandläkare i Göteborg. Du blir inte besviken. Han har lång och gedigen erfarenhet av tandvård med en bakgrund i de allra flesta tandläkarmiljöer…

Det viktigaste för mig som tandläkare är min patient - och det är du! Du skall ha någon som lyssnar på dig, som inte utsätter dig för överraskningar och som gör att du undviker obehag och smärta. Samtidigt skall jag och min personal kunna möta dina krav; alltifrån snyggare och vitare tänder till akuta besvär. Till ditt förfogande står kvalificerade instrument och inte minst fingrar som tränats i branschen i snart tre årtionden. Vi möter dig i en välkomnande och rymlig miljö med skonsam tandvård och humana priser.

Fokus på ditt problem…kräver en vaken och koncentrerad tandläkare. Det vill till att tandläkaren sköter sig och verkligen ‘laddar batterierna’ för att kunna prestera stort och exakt på en liten yta. Fritidsintressen med närvaro och engagemang är till stor fördel. Den här tandläkarens speciella intressen kan studeras närmare här.

 

Webbyrå: Webmind